Finnan såret av rasisme-beskyldninger

Steve Finnan går ut offentlig og benekter beskyldninger om rasistiske kommentarer. Billettinfo FA-cup. Prieto linkes. Kirkland må sone én reservelagskamp.

Steve Finnan har i dag på det sterkeste benektet å ha kommet med rasistiske kommentarer til Patrice Evra under Liverpools Premier League-møte med Manchester United i januar. To Manchester United-supportere kontaktet politiet i Manchester etter at man mente å ha lest på leppene til Steve Finnan, via fjernsynet, at backen skal ha kommet med rasistiske bemerkninger under kampen på Old Trafford.

Liverpool FC har helt avvist beskyldningene, og Finnan innrømmer nå overfor Liverpoolfc.tv at han føler seg såret over slike anklager og at han aldri har brukt slike ord.
- Jeg var forbløffet da jeg hørte om beskyldningene og jeg benekter dem kategorisk. Det var skuffende å lese historiene i pressen. Å påstå at jeg ville bruke rasistiske ord er veldig sårende.
- Jeg føler virkelig ikke at jeg må stå fram og si at jeg ikke har sagt det eller dette, men grunnet hva som har blitt sagt og skrevet, så synes jeg det er viktig å svare og sette ting på plass. Jeg har ikke sagt det som påstås. Alt er løgn.

Billettinfo FA-cup
Liverpool skal for første gang siden 2001 spille kvartfinale i FA-cupen. Til kampen mot Birmingham på St. Andrews tirsdag 21.mars har Liverpool FC mottatt 3957 billetter. Sesongkortinnehavere som kjøpte billett både til Portsmouth borte 29.januar og Luton borte 7.januar gis fortrinnsrett. Deretter får innehavere av sesongkort og fancard med billett fra én av to kampene kjøpe. Resten går på salg til øvrige sesongkortinnehavere. Salgsdatoer: 7. mars, 9. mars og 13.mars for hver av de tre nevnte kategoriene. For sesongkortinnehavere koster en billett £20, mens andre må punge ut med £25.

Prieto linkes
Både Liverpool og Manchester United linkes i dag til Real Sociedads midtbanespiller Xabier Prieto. 22-åringen har imponert på Anoeta denne sesongen. Merseyside-klubben sikret seg forkjøpsrett på baskerklubbens spillere i forbindelse med utlånet av Mark González og bør dermed ligge best an i kampen om spilleren.

Kirkland må sone én reservelagskamp
TheFA.com melder at Chris Kirkland er suspendert i én reservelagskamp fra 15.mars etter utvisningen i gårsdagens reservelagskamp for West Bromwich. Den utlånte keeperen er imidlertid tilgjengelig for førstelaget i karanteneperioden, men skal få det vanskelig å frariste Tomasz Kuszczak plassen mellom stengene.