Fotballinvalid fikk tilbud fra Hearts

Midtbanespilleren Carl Clampitt ble frigitt av Liverpool for tre år siden, og ble senere fotballinvalid i Preston. Likevel fikk han nylig tilbud om kontrakt med Hearts!

Du er herved blitt advart: Vift med en rød Liverpool-trøye foran øynene på den nye Hearts-eieren Vladimir Romanov, og han kommer og tar deg!

Nettstedet The Liverpool Way bringer i kveld en bisarr historie:
Den skotske klubben har den siste tiden forhørt seg om et halvt lag med Liverpool-spilere: Darren Potter, Francis Smith, Neil Mellor, Anthony Le Tallec, Djimi Traore, David Raven og Momo Sissoko! De spurte også Anfield-ledelsen om de kunne få kjøpe midtbanespilleren Carl Clampitt. Det var sikkert helt greit for Rick Parry & Co. Det eneste problemet for dem var at Clampitt ble sendt på dør for hele tre år siden! Midtbanespilleren forlot da akademiet til fordel for Preston North End, da han skjønte han ikke kom til å få noen profesjonell kontrakt med de røde.

Dessverre for Clampitt ble hans fremganger i Preston snart stoppet av en alvorlig kneskade, og han måtte forlate klubben da kontrakten løp ut. Den siste tiden har han spilt for et lokalt lag i Birkenhead ved navn Cammell Laird.

Vel, Hearts ville fortsatt ha Clampitt de, og fikk sporet opp spilleren i Cammell Laird, på liganivå 9 i England!

Clampitt selv var nok ganske overrasket da Hearts tok kontakt og ba han komme opp til Skottland fordi den skotske toppklubben ønsket hans tjenester. Helt klart en kjempesjanse for unggutten til å få karrieren på rett kjøl igjen. Han skal raskt ha blitt enig med klubben om sine personlige betingelser, og en kontrakt lå klar for signering. Men dessverre bestod ikke Clampitt den medisinske testen.

Egentlig en trist historie, men også på grensen til det tragikomiske. I alle fall begynner Hearts sin higen etter Liverpool-reserver å nå tragikomiske dimensjoner. Har du en pent brukt Liverpool-drakt liggende i skapet, er det kanskje verdt å spandere på seg en flybillett til Edinburgh?