Fowlers kontrakt er ikke tema nå

Britisk presse spekulerer i dag i om Robbie Fowler vil få forlenget kontrakten med Liverpool, men Rafael Benitez slår fast at dette ikke er noe tema ennå. Ros til Harry. Curbs frykter Gerrard.

Britisk presse ser i dag ut til å være mer opptatt av om Robbie Fowler vil få fornyet kontrakt med Liverpool, enn av Liverpools kamp mot Charlton. Fowler har som kjent kontrakt med de røde ut sesongen, men denne kan bli forlenget om scouseren overbeviser manager Rafael Benitez.

- Hans holdning er positiv, og det er viktig for han og hans fremtid. Jeg skulle ønske han gjorde flere mål. Det var grunnen til at jeg kjøpte han. Vi visste han var en god avslutter. Han er en spiller som har gjort mange mål i karrieren, og disse egenskapene er ikke noe du mister over natten. Hans talent vil skinne igjennom snart, sier manageren.

- Nå er imidlertid ikke det riktige tidspunktet for å ta en avgjørelse om hans fremtid i Liverpool. Vi har tid til å ordne det senere. Det er bare dumt å begynne å diskutere det nå. Om en måneds tid kan situasjonen være helt endret, legger han til.

Ros til Harry
Manageren benytter også anledningen til å skryte av Harry Kewell før dagens kamp.

- I år har Harry Kewell gjort det svært bra for oss, og han har skapt en rekke sjanser for andre. Men forsvarerne begynner å bli klar over at han er en av våre beste spillere og tar sine forholdsregler nå. Det gjør det verre for han.

Frykter Gerrard
Steven Gerrard spilte ikke for Liverpool da de røde tapte 2-0 på The Valley for noen uker siden, grunnet skade. Nå frykter Charlton-manager Alan Curbishley en helt annen type kamp med Liverpool-kapteinen på plass i startoppstillingen for Anfield-klubben.

- Gerrard kan få ting til å skje fra flere ulike områder på banen, så du har egentlig få muligheter til å stoppe han. Han er en utmerket spiller. Absolutt verdensklasse. Når jeg så han ikke skulle spille på The Valley, må jeg innrømme at jeg følte at våre sjanser økte, uttaler Curbishley i forkant av kampen.

- Liverpool handler dog om mer enn bare Gerrard. De har så mange gode spillere, og måten de spiller pasningsspill med stor bevegelse på er førsteklasses. Etter kampen på The Valley studerte jeg statistikken og arbeidsinnsatsen de hadde lagt ned. Det var den beste kampstatistikken noen klubb hadde levert mot oss denne sesongen, om vi ser bort i fra målkolonnen.

- Når du har kvalitetsspillere med en fantastisk arbeidsmoral i tillegg, vet du at man snakker om et stort lag. Alle lag som spiller i Champions League har kvaliteter i massevis. Ikke bare gode spillere, men folk som legger ned en stor innsats ute på banen og holder bra på ballen. Vi går derfor til kampen vel vitende om at det blir svært vanskelig på Anfield, men vi kvier oss ikke av den grunn. Vi har vist at vi kan slå de store klubbene de siste årene, noe også Liverpool har fått erfare. Vår dårlige borteform må ta slutt en gang, og jeg håper det kan skje mot Liverpool.

McAllisters kone tapte kampen mot kreften
Denise McAllister, konen til tidligere Liverpool-spiller Gary McAllister, tapte kampen mot brystkreften og døde fredag. Midtbane-eleganten ga opp karrieren som spillende manager for Coventry i 2003 for å stelle sin syke kone. Etter flere års kamp mot den lumske sykdommen måtte imidlertid tobarnsmoren gi tapt.