Frustrert U18-trener

Etter 4 uavgjorte og 6 tap på de ti første kampene begynner man å ane frustrasjon i rekkene hos Liverpool U18. Trener Owens forteller om et lag som er ”lekk i begge ender”.

Liverpool U18 har hatt en bedrøvelig sesongstart. Fire uavgjorte og seks tap på de ti første kampene er langt under forventningene, og gir jumboplass på tabellen så langt, poenget bak byrival Everton som har vært nesten like dårlige. Lørdag tapte Liverpool-juniorene hele 4-0 for Manchester City, et tap trener John Owens forklarer på følgende måte:

- Først fikk City en heldig scoring, men de andre scoringene skyldes svakt forsvarsspill fra vår side. Vi hadde vår andel av sjansene i første omgang, like mange som Manchester City, men nok en gang klarte vi ikke å sette dem.

- Selv om vi ikke tok vare på mulighetene fremover på banen, må fokuset rettes mot svakt forsvarsspill etter at du har tapt hele 4-0. Vi har en del skader i troppen, og flere spillere utilgjengelig av den grunn, men det holder ikke som unnskyldning. Vi hadde likevel spillere på banen som burde ha gjort det langt bedre.

- Klubben besitter nok kvalitetsspillere til å gjøre det bra både i Premier League, reserveligaen og i akademi-ligaen, men akkurat nå ser det ikke ut til at vi lykkes med spillerutviklingen vår. Det er også sjelden vi får brukt vårt beste lag, sier Owens til Liverpool Daily Post.

Liverpool U18 spiller ingen kamp kommende helg. Neste sjanse til å sikre seg sesongens første seier kommer først lørdag 4.november, når Manchester United gjester Kirkby.