Garcia er tilbake

Luis Garcia er med i troppen mot Benfica, etter å ha blitt hvilt til ligaoppgjøret mot Charlton. Lokalt juniormøte ble utsatt p.g.a. av vinterkulda.

Garcia på banen igjen
Luis Garcia var mer involvert i å vinne Champions League for Liverpool i 2004/05 enn de fleste.  Fem ganger på den lille midtbanespilleren på scoringslista i Mesterligaen, bl.a. mot Juventus og Chelsea i kvart- og semifinale.

Etter å ha spilt landskamp for Spania i midtuka valgte Rafael Benitez å ikke involvert Luis mot Charlton i siste kamp.  Manageren sier at Garcia ble hvilt, men trolig har Rafa også hatt i tankene at han kan bli en viktig mann mot Benfica.  Ikke minst siden han er en spiller som gjerne bidrar med viktige mål fra midtbanen.

- Luis Garcia var ikke skadet, da jeg valgte å la ham få en hvil, sier Rafa.  Han vil være tilbake i troppen på onsdag.  Etter en uke med landskamper vil du alltid ha spillere som er slitne etter kamper og reise.  Jeg valgte å ikke benytte ham mot Charlton, men han er klar til Benfica.


Derby utsatt for juniorene
Man kunne med selvsyn se via TV-skjermen sist lørdag at kulde og snø heller ikke er noe ukjent fenomen på Merseyside om dagen.  Everton og Liverpool skulle ha møtt i U18 ligaen på lørdag formiddag, på Evertons akademi, men juniorenes måtte avlyses p.g.a. snø og frost på banen.