Garcia sliter med kneskade

Luis Garcia sliter med en kneskade han pådro seg mot Bolton, og er usikker til lørdagens kamp mot Tottenham. Skaden holdt spanjolen ute av troppen mot Luton.

Luis Garcia sliter med en kneskade, og kan få problemer med å rekke kampen mot Tottenham på Anfield lørdag. Skaden holdt spanjolen ute av troppen til cupkampen mot Luton.

Det var mot Bolton 2.januar at innbytter og målscorer Garcia fikk seg en smell i kneet. Skaden blir ikke vurdert som alvorlig, og det er ventet at angriperen vil begynne å trene igjen på Melwood i dag.

Tottenham ble som kjent danket ut av FA-cupen av Leicester i helgen, og har således bare ligaen å kjempe for. Dette blir derfor en svært viktig og vanskelig hjemmekamp for Liverpool, når nummer 3 og 4 på tabellen skal ut i tvekamp. Spurs har fått ferten av kvalifiseringsplassene til Champions League, og skal ikke undervurderes.

Liverpool har imidlertid to kamper til gode på sine motstandere, og også ett poeng å gå på.

Et lite apropos før helgens kamp:
Tottenham ble slått ut av begge de engelske cupene ved første hinder, og vil således komme opp i totalt 40 spilte kamper ved sesongslutt. Liverpool spiller allerede sin 37. obligatoriske kamp for sesongen mot Tottenham lørdag.

Rob Styles er for øvrig dommer i nevnte kamp.