Garcia ute mot United

Liverpool FC bekrefter i ettermiddag at Luis Garcia ikke vil spille mot Manchester United på grunn av sin kneskade, og spanjolen blir ute i minst 10 dager til.

Luis Garcia kommer ikke til å være involvert for Liverpool i søndagens kamp mot Manchester United. Spanjolen trenger hvile som følge av skaden han har pådratt seg i sitt venstre kne.

Liverpool FC bekrefter i ettermiddag at skaden har blitt vurdert av en spesialist i spanjolens hjemland, og at Garcia nå vil fortsette rehabiliteringen under overvåkning av Liverpools medisinske team på Melwood.

Garcia har allerede blitt tvunget til å stå over FA-cupkampen mot Luton og ligakampen mot Tottenham på grunn av kneskaden, men Rafael Benitez håper at den viktige angrepsspilleren skal være spilleklar igjen innen utgangen av måneden.

- Luis Garcia reiste til Spania for å få en knespesialist til å vurdere skaden. Her ble han anbefalt å fortsette rehabiliteringen på Melwood. Vi antar at han ikke blir spilleklar igjen før om minimum 10 dager, uttaler en talsmann for klubben i ettermiddag.