Gerrard: - Laget betyr alt

Steven Gerrard sier han vil spille i hvilken som helt posisjon bare det er til det beste for laget. Kapteinen tror også formen er like rundt hjørnet.

26-åringen har ikke vært i sin beste form den siste tiden og mange ser en sammenheng med at Steven nesten uten unntak spiller på høyre kant av midtbanen. Slik ser det også ut til å bli på lørdag når Aston Villa gjester Anfield.

Hovedpersonen sier det ikke spiller noen rolle hvor på midtbanen hans spiller. Laget er det viktigste.

- Dette dreier seg ikke om hvor jeg spiller på banen. Når du er ung og i ferd med å bryte igjennom vil du gjerne spille i favorittposisjonen. Jeg er 26 år nå og må første og fremst tenke på laget. Hvis manageren trenger meg på høyre eller venstre side av midtbanen må jeg akseptere det.

Gerrard legger imidlertid til:
- Han vet hvor jeg ønsker å spille, men samtidig ser jeg at det er en jobb som må gjøres for laget. Jeg forsøker hele tiden å gjøre den jobben manageren vil jeg skal gjøre. Rafa har sagt at prioriteringsrekkefølgen er laget, klubben, supporterne og spillerne. Jeg er enig i det. Dette handler ikke om behovene til individuelle spillere, men om laget.

Han fortsetter:
- Forrige sesongen ble vi nummer tre med 82 poeng – en klubbrekord i Premier League. I tillegg vant vi FA-Cupen. I 75 % av tiden spilte jeg på høyre side av midtbanen. Som kaptein vil det alltid være press på meg, og jeg kan forstå kritikken som kommer. Det er imidlertid bare noe jeg må ta på kinnet. Jeg vet at jeg ikke spiller opp mot mitt beste – men jeg føler formen ikke er langt unna. Et heldig mål eller en god kamp kan være alt jeg trenger.

- Enkelte forventer at jeg skal være banens beste i hver kamp og score langskudd fra 30 meter. Det er helt umulig på dette nivået. Jeg har opplevd formsvikt tidligere i karrieren min også, men dette er første gang under Benitez. Da dette skjedde sist kom jeg alltid tilbake som en bedre spiller med enda sterkere karakter. Forhåpentligvis vil det samme skje igjen. Følelsen på treninga er god, jeg tror ikke formen er langt unna…

Nye datoer for billettsalg
LFC gjør i kveld oppmerksom på at generell sale på Manchester City er flytter 24 timer frem. Ny salgsdato blir 6. november. For PTS på Fulham er aktuell dato nå 13. november, i stedet for 14. november.