Gjennomkjøring for Robbie

Robbie Fowler er ”etteranmeldt” til kveldens reservelagskamp. Djibril Cissé vil si unnskyld til Newcastles supportere.

Fowler fra start i Wrexham
Etter at Liverpool først gikk ut med startoppstillingen til kveldens reservelagskamp mot Wigan i Wrexham, bekrefter nå klubbens offisielle at Robbie Fowler skal starte på Racecourse Ground.  Han tar plassen til Ramon Calliste, som må ta til takke med en plass på benken.

Fowler er ikke spilleberettiget til morgendagens kamp mot Birmingham i FA-Cupen og sikter seg inn mot lørdagens derby på Anfield.


Djibril beklager
I glede over å ha satt inn straffesparket som ga 3-1 mot Newcastle på St. James’ Park viste Djibril Cissé fram ei T-skjorte som han hadde under den røde trøya, men en hilsen om hvor mye han elsket sin familie.  Franskmannen ble ”belønnet” med gult kort for den gesten.

Mer kontroversielt var det da han noen sekunder senere tirret fansen til Newcastle ytterligere etter en situasjon inne i feltet, noe som også fikk spillerne på hjemmelaget til å reagere.  Dommer og lagkamerater måtte prate franskmannen til rette, men den sortkledde valgte å beholde kortstokken i brystlomma.

Nå er Djibril villig til å krype til korset, og etter samråd med manager Rafael Benitez beklage seg overfor supporterne til Newcastle.

- Jeg forventer ikke at det engelske fotballforbundet vil reagere mot ham, sier Benitez.  – Vi snakket sammen etter at jeg så hva som skjedde via TV-bilder, og han sa at han gjerne ville møte folk fra Newcastle og si unnskyld for hva han gjorde.

- Jeg tror han var under press fordi han ikke hadde scoret et mål på lang tid.  Da han først scoret var reaksjonen nesten normal, men det var likevel en dårlig reaksjon i en presset situasjon.

Hovedpersonen selv understreker at det aldri var i hans mening å være frekk eller vise mangel på respekt.

- Jeg ønsket ikke å være frekk.  Jeg var bare glad for å score et mål etter å ha gått så lenge uten å kunne gjøre det jeg elsker.  Jeg ønsker å gjøre det klart at jeg har respekt for supporterne til Newcastle og hvis de syntes at jeg ikke viste respekt mot dem vil jeg selvsagt si unnskyld for det.

- I likhet med de andre angriperne i klubben har jeg slitt med å finne nettmaskene, og jeg var henrykt da straffesparket gikk inn, men hvis min feiring ga inntrykk av at jeg ikke viste respekt så var det definitivt ikke min hensikt.