Gomes: - Vil gjerne at Gerrard spiller

Benfica-spillerne er høyt oppe etter gårsdagens seier over Liverpool. Reservelagskamp i kveld.

Benficas kanskje største stjernespiller, Nuno Gomes, er full av optimisme etter gårsdagens seier over de røde.

Så høyt oppe er han faktisk, at han håper på at Steven Gerrard spiller hele returoppgjøret på Anfield. I går sto kapteinen over det meste av kampen fordi han hadde smerter i det ene beinet.

- Jeg vet at han er en av verdens beste spillere, men jeg håper han spiller på Anfield. For når vi har vunnet, vil vi gjerne kunne si at vi slo deres beste lag, sier portugiseren selvsikkert.


Steven Gerrard satt på benken fra start i går.

I etterkant av gårsdagens seine smell, er Robbie Fowler en av flere Liverpool-aktører som har gått ut og bedt om supporternes støtte og hjelp foran returkampen. Men Gomes tror ikke lagkameratene hans vil bli satt ut av den magiske Anfield-atmosfæren.

- Vi er erfarne og vi er vant til den slags atmosfærer, sier landslagsmannen, som var i samtaler om en mulig overgang til Liverpool under Gerard Houlliers regjeringstid.

En annen ting som er verdt å merke seg, er at han omtaler Liverpool som en langt hardere motstander enn det Manchester United var det. Benfica ble da også Manchester-klubbens banemenn.

Reservelagskamp i Leeds
Liverpools reservelag spiller bortekamp mot Leeds på Elland Road i kveld. Avspark er klokken 20.00 norsk tid. For vertene vil australske Joel Griffiths gjøre sin debut.

Leeds sitt mannskap i kveld: Ian Bennett, Simon Madden, Dan Harding, Ben Parker, Simon Walton, Gylfi Einarsson, Joel Griffiths, Eirik Bakke, Ian Moore, Gavin Rothery, Danny Pugh. Reserver:  Nick Gray, Mark Wilberforce, Sam Hird, Robert Bayly, Jonathan Howson.