Gonzalez sliter med ankelskade

En ankelskade hindrer trolig Mark Gonzalez i å spille mot Bolton i morgen. Rafael Benitez frykter ikke turen til Reebok.

Liverpool-manager Rafael Benitez sier til Liverpool Echo i dag at han slett ikke er skremt med tanke på å møte Bolton på Reebok Stadium i morgen. Spanjolen tror han har ammunisjon nok i sin tropp til å stå i mot Boltons tøffe spillestil.

- Dette er kanskje en av de fysisk tøffeste kampene i sesongen, men vi har mye erfaring fra denne typen kamper. Det er noen klubber som er spesielt vanskelige å spille mot, og Bolton er kanskje en av disse klubbene. Du må alltid være sterk og godt forberedt når du møter dem. Jeg forventer at det blir mange taklinger, og hard kamp om andreballene, uttaler Rafa.

- Jeg husker den første kampen vi spilte der under min ledelse. Vi tapte etter at Luis Garcia fikk et mål feilaktig annulert for offside. Det var en kamp vi burde hatt uavgjort i. Laget mitt har blitt mye bedre siden den gang. I fjor kjøpte vi mange spillere som tilførte laget styrke og balanse, spesielt i denne typen kamper. Vi må alltid prøve å finne ut hva det andre laget prøver på taktisk sett, sier manageren.

I fjor spilte lagene 2-2 i Lancashire, etter scoringer fra Steven Gerrard og nevnte Garcia.

Gonzalez skadet
Liverpool må trolig klare seg uten Mark Gonzalez i morgen. Vingen pådro seg en smell i seieren over Galatasaray på onsdag.

- Mark har et problem med ankelen. Vi må ta en ny sjekk senere i dag, men jeg tror ikke han vil være klar for spill til i morgen, avslører Benitez.

En kuriositet foran morgendagens kamp er det for øvrig at det er 55 kamper siden sist to Liverpool-kamper på rad hadde avspark på det tradisjonelle tidspunktet lørdag klokken 16.00. Dette er i all hovedsak TV-selskapenes fortjeneste. Sist de røde hadde avspark lørdag klokken 16.00 var i januar, og for å finne siste bortekamp med dette avsparktidspunktet må vi helt tilbake til 26.november 2005. Det er for øvrig verdt å merke seg at neste ligakamp, hjemme mot Blackburn 14.oktober, går nettopp lørdag klokken 16.00.