Hyypiä blir klar til Benfica-kampen

Undersøkelser på Melwood i dag resulterte i at Sami Hyypiä fikk klarsignal for å spille mot Benfica. Legene konstaterte at finnens hamstring ikke var alvorlig skadd.

Rafael Benitez har i dag fått godt nytt fra klubblegene foran møtet med Benfica onsdag kveld. En scan på Melwood i dag viste at Sami Hyypiäs skade ikke er alvorlig.

Midtstopperen måtte som kjent kaste inn håndkledet i pausen i gårsdagens kamp mot Charlton, på grunn av at han kjente det strammet til på baksiden av det ene låret. Men dagens undersøkelser viser altså at skaden på langt nær er så alvorlig som man først trodde.

- Undersøkelsen avslørte at ingenting alvorlig er galt med hamstringen til Sami, og han vil trene som vanlig sammen med resten av troppen på tirsdag, opplyser klubbens pressetalsmann Ian Cotton i ettermiddag.

Dette er godt nytt for de røde, ettersom Daniel Agger ikke kunne ha vikariert for finnen, ettersom han har spilt mesterligafotball med Brøndby denne sesongen. Hadde Hyypiä måttet stå over mot Benfica, ville det ha betydd en startplass i midtforsvaret for Djimi Traore.