Hyypiä tror på avansement

Sami Hyypiä tror at Benfica kan slås med to mål på Anfield. Sevilla-ving et transfermål i sommer?

Sami Hyypiä oppfordrer sine lagkamerater til å lete frem den fandenivoldske innstillingen som tok Liverpool helt til Istanbul i fjor, når de møter Benfica til returen i 1/8-finalen i Champions League på Anfield om to uker. Ronald Koemans mannskap tar som kjent med seg en ettmålsledelse til Anfield etter Luisaos sene scoring i går kveld, men Hyypiä insisterer på at dette oppgjøret på langt nær er over. Finnen tror de røde fortsatt kan forsvare tittelen de vant i mai.

- Vi vet hva vi har å gjøre nå, og jeg har stor tro på at vi kan oppnå det riktige resultatet foran våre egne supportere på Anfield. Det var synd vi ikke fikk ett bortemål, men vi beviste mot Olympiakos i fjor at vi kan komme tilbake selv om våre motstandere scorer ett mål på Anfield. Vi må være forsiktige, men vi vet vi kan spille bedre enn vi gjorde i går kveld, sier finnen til liverpoolfc.tv.

- Det mest skuffende med gårsdagens forestilling var at vi tapte kampen. Vi så frispark-trekket deres på video før kampen, og vi visste hva som ville komme. Uheldigvis mistet vi konsentrasjonen et øyeblikk, og ble straffet for det. Det var et smertefullt tap.

- Men dette oppgjøret er på ingen måte over. Gjør vi to mål uten at de kvitterer vil vi være videre, og det er hva vi sikter mot nå, avslutter stopperen.

Sevilla-ving linkes igjen
Spanske medier spekulerer i at Liverpool vil fornye sin interesse for Sevilla-vingen Daniel Alves til sommeren, etter at Anfield-klubben ikke klarte å få tak i en høyreving under transfervinduet i januar. Den 22 år gamle brasilianeren har vært nevnt i samme åndedrag som Liverpool også tidligere. Han kan operere både på høyreflanken på midtbanen og som høyreback.