Ingen Gerrard mot Birmingham

Steven Gerrard, Sami Hyypiä, Jose Reina og Luis Garcia er blant spillerne som får en pust i bakken når Liverpool reiser til Birmingham i morgen. Dudek starter sin første kamp denne sesongen.

Rafael Benitez hviler flere av sine største stjerner når Liverpool reiser til Birmingham for å spille ligacupkamp på St Andrews i morgen kveld. Det bekreftes nå i ettermiddag at kvartetten Steven Gerrard, Sami Hyypiä , Jose Reina og Luis Garcia vil bli hvilt.

Liverpool-manageren avslører også at Jerzy Dudek vil starte sin første kamp denne sesongen, mens Dirk Kuyt, Xabi Alonso, Momo Sissoko, Mark Gonzalez, Jamie Carragher, Jermaine Pennant og Craig Bellamy alle er med i troppen til kampen. Det skulle borge for at de røde uansett kommer til å stille med et sterkt mannskap.

Nevnte Bellamy kan dermed få spilletid for aller første gang etter leggskaden han pådro seg for noen uker siden. Waliseren har som kjent stått over de fem siste kampene. Robbie Fowler er en annen mann som er aktuell for en spissplass.

- Vi kan ikke bruke de samme spillerne hele sesongen. Til denne kampen vil vi ha med mange seniorspillere, men også noen ungdommer. Jeg mener vi uansett stiller med en sterk tropp, sier Benitez til liverpoolfc.tv.