Ingen gul påske for Riise

John Arne Riise har ikke pådratt seg et eneste gult kort denne sesongen. Nå satser han også på å unngå en gul påske. Robbie Fowler har bursdag.

Vi skriver april og John Arne Riise har fortsatt til gode å pådra seg et eneste kort for Liverpool så langt i sesongen. En utrolig prestasjon for en forsvarsspiller som har spilt 45 kamper så langt. Faktisk har sunnmøringen pådratt seg bare fem gule kort i løpet av hele sin Anfield-karriere, noe som er bemerkelsesverdig.

- Egentlig er dette ganske merkelig. Som venstreback takler jeg selvsagt mye, men kanskje er det fordi jeg har et godt forhold til dommerne, undres sunnmøringen i et invervju med The Independent.

- Muligens burde jeg pådra meg flere gule kort. Kanskje må jeg bli mer aggressiv på visse områder. Men jeg deler ikke syn med de som hevder at man må pådra seg noen gule kort for å sette seg i respekt, sier 25-åringen.

- Jeg er ikke spillertypen som blir involvert i slåsskamper eller protesterer mot dommeren. Jeg går bare bort. Jeg ønsker ikke å pådra meg tåpelige gule kort, eller røde for den del. Jeg ser ikke noe poeng i å skrike til dommerne. Jeg respekterer jobben de sortkledde gjør, og jeg respekterer motspillerne, samtidig som jeg elsker spillet, legger han til.

Fowler har bursdag
Robbie Fowler fyller 31 år i dag. Han gjorde 171 mål på 330 kamper i sin første periode i klubben, og har nå gjort 2 mål på 11 kamper etter at han kom tilbake i januar. Kan han gi seg selv den perfekte bursdagsgave med å score foran The Kop mot Bolton i ettermiddag?