Ingen hviles med tanke på cupen

Rafael Benitez kommer ikke til å hvile noen av sine spillere mot Newcastle med tanke på tirsdagens cupkamp mot Birmingham. Spanjolen setter alt inn på en god ligaplassering.

Rafael Benitez akter ikke å ofre søndagens kamp mot Newcastle i et forsøk på å øke sjansene til seier mot Birmingham i cupen. Det skriver Liverpool Echo i ettermiddag.

Avgjørelsen om å spille FA-cupens kvartfinaler over fire forskjellige dager i midtuken har skapt kaos i terminlisten for de åtte gjenværende klubbene i verdens eldste klubbturnering. Liverpool spiller ligakamp mot Newcastle klokken halv tre på søndag. Tirsdag kveld møter de Birmingham på St. Andrews.

Med så kort tid mellom kampene kunne Benitez ha blitt fristet til å hvile noen av sine største stjerner i kampen mot Newcastle, men manageren insisterer på at kampen om en så god ligaplassering som mulig har førsteprioritet.

- Jeg må analysere troppen, og dersom vi tror vi kan klare ut med begge kampene med toppet mannskapet, vil vi forsøke på det. Neste kamp har alltid prioritet. Vi kommer ikke til å hvile de beste spillerne i en kamp med tanke på en annen. Vi må bare fortsette å vinne kamper, fordi det er godt for selvtilliten, uttaler Rafa til Echo.

Lokalavisen spår i likhet med de fleste andre at Xabi Alonso kommer inn igjen i startoppstillingen på søndag, og Echo tror også at Sami Hyypiä vil erstatte Daniel Agger. Likeså antyder avisen at Peter Crouch starter på topp sammen med Robbie Fowler på St. James’ Park.