Italiensk keeper i søkelyset

Agenten til Livorno-keeper Marco Amelia hevder at Liverpool er svært interesserte i å hente hans klient til Anfield i januar. 24-åringen har også vært vurdert av AC Milan i lengre tid.

Liverpool skal være veldig ivrige etter å sikre seg Livorno-keeper Marco Amelia, skal vi tro spillerens egen agent. Livorno-president Aldo Spinelli har også bekreftet at en klubb fra Premier League forhørte seg om målvakten nylig. Sisteskansen har også blitt linket til AC Milan den siste tiden.

- Den klubben som viser mest interesse for spilleren er Liverpool, ikke Milan, uttaler agenten Carlo Pallavicino til Radio Radio TV.

- Det mest interessante tilbudet kommer fra England, og Liverpool ønsker at han skal skrive under for dem allerede i januar, legger han til.

- Når det gjelder Milan, så har vi ikke hatt noen kontakt med dem, verken jeg eller spilleren selv. Så det vil være rart om de kom med et tilbud nå, uten å ha luftet det på forhånd, konkluderer agenten.

Marco Amelia er 24 år gammel, og ble verdensmester med Italia i sommer da han var med i troppen som back-up for Gianluigi Buffon. Han står bokført med 3 A-landskamper for Italia.

Liverpools interesse kommer noe overraskende, da Rafael Benitez nylig uttalte at han gjerne ville forlenge Jose Reinas kontrakt, samtidig som han også ivret etter å beholde Jerzy Dudek i en sesong til.

Amelia skrev under en ny 5-årskontrakt med Livorno før denne sesongen, og vil således bli en dyr mann i innkjøp for de røde. Livorno skal ha hengt en prislapp på £7M rundt hans hals. Vi kan således kun se at dette blir en realitet dersom Jose Reina skulle ønske å forlate klubben.