Juventus ønsker seg Gerrard

Italiensk presse hevder at Liverpool-kaptein Steven Gerrard står øverst på ønskelisten til Juventus når transfervinduet åpner igjen til sommeren. Wigan-spiller linkes til Anfield.

Italiensk presse skriver i dag at Juventus ønsker seg Steven Gerrard, og klubbens sportslige ledelse skal ha utpekt Liverpool-kapteinen som det fremste transfermålet til sommeren. Dette trass i at ”den gamle dame” allerede kan skilte med Emerson og Patrick Vieira på den sentrale midtbanen.

Italienske medier påstår at Juventus er villig til å tilby Liverpool £21M for Anfield-favoritten. Et annet alternativ skal være £17M pluss den franske forsvareren Jonathan Zebina. En spiller som også tidligere har vært linket til Anfield.

Meldingene fra Italia forteller også at Gerrard vil få en lønn tilsvarende nesten £4M for sesongen, dersom han takker ja til en eventuell henvendelse fra italienerne.

Gerrard er utvilsomt en spiller som alle storklubbene i Europa ville ønske velkommen i sine rekker, så Liverpool-supportere kan vel likegodt først som sist forberede seg på flere rapporter av denne typen i månedene som kommer. Faktum er imidlertid at kapteinen er kontraktsbundet til Anfield frem til sommeren 2009.

Bullard linkes
Engelske tabloider hevder på sin side at Liverpool skal være interesserte i Wigans midtbanespiller Jimmy Bullard. Dette er en spiller som også har vært linket til West Ham og Everton den siste tiden. Vi tviler vel på at den tidligere Peterborough-spilleren står øverst på Rafael Benitez sin handleliste til sommeren. Bullard skal imidlertid ha en klausul i sin kontrakt med Wigan som gjør at han kan forlate klubben dersom kjøpende klubb legger en viss mengde pundsedler på bordet.

Speiderne følger Walsall-junior
Nettstedet Walsall MAD melder at Liverpool har hatt speidere på Bescot Stadium for å følge midtstopperen Peter Doran. Den unge stopperen spiller både på junior- og reservelaget til Midlands-klubben denne sesongen, og han har altså gjort det så bra at han har tiltrukket seg oppmerksomheten til Liverpools talentspeidere.