Klubbledelsen med stadion-forsikringer

Klubbledelsen på Anfield skal i dag ha forsikret Objective 1-komiteen om at de kan skaffe til veie nok kapital til å fullføre byggingen av nye Anfield.

Liverpool FC skal i dag ha kommet med forsikringer til Objective 1-komiteen om at de kan skaffe pengene som skal til for å bygge nytt stadion i Stanley Park.

Liverpool Echo melder at ingen fra klubbledelsen vil være tilstede på dagens viktige møte om saken, der Objective 1 vil bestemme hva som skal skje med £9M i EU-midler som er øremerket prosjektet. Men Anfield-klubben skal allerede ha fortalt komiteen at de har ressursene som kreves for å fullføre planene om et stadion til £190M. EU-midlene vil for øvrig ikke bli brukt til å finansiere deler av baneanlegget, men er øremerket regenerering av områdene Anfield og Breckfield.

Klubbledelsen håper at disse forsikringene skal være nok til at de blir tildelt EU-midlene, men insisterer likevel på at det ikke betyr slutten på stadionplanene selv om svaret fra Objective 1 skulle bli negativt. Toppene på Anfield innrømmer at et avslag vil være et kraftig skudd for baugen, men likevel ikke nok til å velte prosjektet.

Liverpool Echo skriver at samtalene med en ny investor nå skal være langt fremskredet. Prosjektet trenger likevel mer enn £18M i EU-midler for å betale for renoveringen av Stanley Park og områdene rundt.