Kollegaer føler med Momo

Midtbanekollegaene Dietmar Hamann og Steven Gerrard har i dag uttrykt sympati med Mohamed Sissoko, og begge krysser nå fingrene for at afrikaneren kommer tilbake på banen.

Mohamed Sissokos midtbanekollegaer har i dag snakket om hvor lei seg og bekymret de er på afrikanerens vegner. Selv om legene har kommet med positive signaler angående midtbanekrigerens øyeskade de siste dagene, vet man fortsatt ikke om Momo vil være i stand til å spille fotball igjen etter den skjebnesvangre kvelden i Lisboa.

Dietmar Hamann forteller i dag at skaden sjokkerte alle spillerne på Anfield, og tyskeren krysser nå fingrene for at lagkameraten blir helt bra og kan spille fotball igjen.

- Momo er en flott ung spiller, som har gjort stadige fremskritt etter at han kom til Liverpool. Jeg håper og tror han vil bli bra så raskt som mulig, og at vi igjen vil se han kjempe for enhver ball på vår midtbane.

Hamann avslører at Sissoko fortsatt var i garderoben på ”Lysets stadion” da dommeren blåste til pause.

- Han fikk behandling da vi kom inn i garderoben, men vi andre hadde mye å snakke om etter førsteomgangen, så vi kunne ikke gjøre så mye for han unntatt å be han holde motet oppe. Det var først når vi ankom flyplassen og visste at han ble igjen på sykehuset at vi skjønte hvor alvorlig skaden var. Vi dro dit med en full tropp, og vi ønsket å returnere med en full tropp. Du liker ikke at noen må bli igjen, uttaler han til LFC Magazine.

- Momo har alles støtte i denne klubben, og vi tenker alle på han og håper han skal bli fullt ut restituert, avslutter tyskeren.

Også Steven Gerrard føler med afrikaneren. Kapteinen fortalte til Liverpool Echo i dag at Sissokos skade har gjort han enda mer bestemt på å ”gripe øyeblikket” og spille flest mulig kamper. Scouseren spiller sin 39.landskamp for England i kveld, og selv om han sliter med en mindre skade i foten insisterer han på det er ingenting å bekymre seg for.

- Skaden til Momo får deg til å skjønne at du må ta vare på deg selv og være forsiktig når du spiller kamp. En hendelse som det der kan sette en stopper for karrieren din om du er veldig uheldig. Nyhetene vi har fått om Momos skade denne uken har vært veldig oppløftende, og vi håper å ha han tilbake før sesongen er omme, uttaler Gerrard.

- Det er hendelser som den med Momo som får deg til å skjønne hvor kort en fotballkarriere egentlig kan være. En tilsynelatende harmløs situasjon som det der kan medføre at du må gi opp fotballen. Da må du gjøre det beste ut av det i hver kamp, og sørge for at du har det moro mens du ennå har sjansen. Du vet aldri hva som venter rundt neste hjørne, så du må gå ut på banen og gripe øyeblikket, avslutter han.