Kromkamp parerer kritikken fra van Basten

Jan Kromkamp deler ikke landslagssjef Marco van Bastens vurdering av hans karrierevalg, og mener han har tatt et steg i riktig retning ved å skrive under for Liverpool.

Jan Kromkamp parerte i kveld kritikken som Nederlands landslagssjef Marco van Basten rettet mot han i går.
Van Basten var misfornøyd med at Kromkamp hadde valgt klubber som Villareal og Liverpool fremfor å fortsette karrieren i hjemladet med AZ Alkmaar, hvor han i følge den tidligere stjernespissen ville ha fått mer spilletid og dermed kunne ha fått maksimalt ut av sitt talent.

Kromkamp på sin side tror han har gjort de riktige karrierevalgene.

- Jeg ønsker ikke å si alt for mye om denne saken. Men personlig føler jeg at jeg har tatt et steg i riktig retning ved å skrive under for Liverpool. Jeg er i god form, og føler meg lykkelig i klubben, uttalte han til AD Sportwereld i hjemlandet.

Kromkamp ønsket imidlertid ikke å kritisere van Basten for hans kommentarer, og erkjente at han fortsatt har ambisjoner om å komme med i den nederlandske VM-troppen.

- Dersom landslagssjefen ønsker å ha meg med, er jeg klar for utfordringen. Og dersom han skulle finne ut at andre spillere er bedre, da må han heller ta med disse. Selvsagt ønsker jeg å delta i VM, men jeg kan bare gjøre mitt beste og vente i håpet, avsluttet Liverpools ferskeste rekrutt fra treskolandet.