Kuyt drømmer om Old Trafford

Dirk Kuyt krysser fingrene for at han får spille i gigantenes oppgjør i morgen, og kan være med på sesongens første borteseier i ligaen. Pepe Reina og Michael Carrick om skjebnemøte.

Et av spørsmålene før Liverpool gjester Manchester United i morgen, er hvilke spillere Rafael Benitez vil bruke på topp.  Craig Bellamy og Peter Crouch gjorde en bra innsats mot Bordeaux, men Dirk Kuyt viste under sitt innhopp at han er kampklar etter sin ankelskade.

Nederlenderen legger ikke skjul på at han drømmer om å spille fra start på Old Trafford.  Det som synes sikkert er at dersom noen fra Liverpool scorer seiersmålet vil han skrive seg inn i historien.  Av de som er i klubben i dag er det nemlig bare Robbie Fowler som tidligere har scoret på Old Trafford, og en blir overrasket om Robbie kommer nærmere enn benken i morgen.

- I Nederland ser alle på Premier League, og alle sier at Manchester United mot Liverpool er en av de største kampene i England, forteller Dirk Kuyt.

- Rivaliseringen er akkurat som mellom Feyenoord og Ajax, og jeg kan ikke vente på å få spille i denne kampen.  Jeg har aldri spilt på Old Trafford tidligere og jeg har aldri vært der, selv om jeg har sett mye derfra på fjernsyn.

- Når du spiller for Liverpool, vil det å spille mot United i en slik fantastisk stadion være fantastisk.  Det spiller ingen rolle hvor du ligger på ligatabellen, hvis du er Liverpoolspiller er det forventet at du skal vinne.

- Det vil bli fantastisk å spille der, og det vil være fantastisk å vinne der.  Det ville vært glimrende for meg å score seiersmålet mot Manchester United, det ville ha blitt mitt største øyeblikk i karrieren så langt.

- Vi vant vår første bortekamp i midtuka og nå kan vi vinne vår første ligakamp denne sesongen.  Det vil også vise folk hva vi står for.

Pepe om skjebnekamp
Pepe Reina innrømmer at møtet i Salford kan ha stor betydning for Liverpools videre sesong i Premier League, og at man knapt kan slippe rivalen fem mil lenger øst på motorveien lenger fra seg.

- Vi vet at vi er på etterskudd, forklarer Reina.  – Åtte poeng bak Manchester United er for langt.

- Vi må stå på og kjempe om alt.  Hvis de vinner, vil det bli 11 poengs forsprang og det kan være for mye.  Vi må prøve å vinne, selv om det ikke blir lett.

Carrick om å møte Gerrard
Michael Carrick er ventet å få ankerrollen på midtbanen til Manchester United.  Sommerkjøpet fra Tottenham står overfor sitt første møte med de helrøde som spiller på Old Trafford, og er opptatt at man greier å håndtere Steven Gerrard i hatoppgjøret.

- Steven Gerrard er en stor spiller, understreker Carrick.  – Han er uten tvil en av de beste i verden.  Han er Liverpools lederskikkelse og deres viktigste mann.  Når han spiller bra pleier også Liverpool å vinne sine kamper.

- Dersom jeg får en sjanse til å spille mot ham i morgen vet jeg at det vil bli en stor test, men det er en jeg ser fram til.

- Det er mer enn tre poeng som står på spill, jeg er fullstendig klar over det.  Selv før jeg skrev under for United var jeg klar over at dette var en spesiell kamp og hvor mye det betydde for de som er involvert, slik at jeg håper vi kan gjøre jobben.