Kuyt kan miste Blackburn-kampen

Signalene fra den nederlandske landslagsleiren kan tyde på at Blackburn-kampen henger i en tynn tråd for Dirk Kuyt. Jose Reina frykter at han kan bli vraket av Benitez.

Skaden som Dirk Kuyt pådro seg under spill for Nederland i EM-kvalifiseringskampen mot Bulgaria lørdag kan vise seg å være såpass alvorlig at det holder spissen ute av Liverpools hjemmekamp mot Blackburn Rovers. Kuyt måtte forlate banen allerede etter 16 minutter etter å ha tråkket over på ankelen.

Nederlands landslagssjef Marco van Basten innrømmer at det er ytterst tvilsomt om 26-åringen rekker onsdagens kvalifiseringskamp mot Albania, og dermed henger også trolig ligakampen på lørdag i en tynn tråd.

- Kuyt fikk en vridning i ankelen, og det er lite trolig at han er i stand til å spille på onsdag, bekrefter van Basten.

- Dirk klager over smerter i ankelen, etter at foten ga etter under han. Det ser ikke bra ut, legger han til.

Liverpools sportslige ledelse vil følge utviklingen nøye, og selv om manager Rafael Benitez fortsatt har håp om at nederlenderen blir spilleklar til lørdag, kan han bli nødt til å rokkere om på angrepet sitt til møtet med de blåhvite.

Reina frykter han blir vraket
Jose Reina sier til Liverpool Daily Post i dag at han bør få fortsette som Liverpools førstevalg mellom stengene, selv om han har hatt en ujevn start på sesongen.

- Det har ikke fungert slik jeg hadde håpet på denne sesongen. Jeg spilte bedre i fjor. Men jeg har fortsatt tid på meg til å komme tilbake i den formen jeg viste da, uttaler spanjolen.

- Jeg føler at jeg har vært litt uheldig den siste tiden, og jeg har gjort feil som jeg aldri tidligere har gjort maken til i min karriere. Men det er slik fotballen er, og jeg kjemper for å få bukt med problemene, forsikrer han.

- Jeg er fullt klar over at jeg ikke kan være sikker på plassen min på laget, og dersom Rafael Benitez bestemmer seg for å bytte keeper vil jeg akseptere det og fortsette å kjempe for å få plassen min tilbake. Jeg er født til å kjempe. Jeg har hatt dårlige perioder tidligere, og en keeper vil alltid være sårbar for kritikk. Jeg er bekymret, men jeg kan forsikre supporterne om at jeg er den samme keeperen som i fjor, avslutter Reina.