Kuyt tror på årets første borteseier

Dirk Kuyt mener at Liverpool er i ferd med å finne formen for alvor. Nå håper og tror han på årets første borteseier i ligaen mot Arsenal og landsmannen Robin van Persie.

Dirk Kuyt mener at Liverpool har kommet i form i akkurat riktig øyeblikk før møtet med Arsenal på søndag. Etter fire strake seire på 11 dager, satser nederlenderen på at den femte vil komme mot Birmingham i ligacupen på onsdag, og at man dermed kan holde stimen oppe foran møtet med Gunners på Emirates Stadium. Der tar nemlig spissen sikte på å være en del av et vinnende bortelag i en ligakamp for første gang siden han ankom England.

- Arsenal vil bli en stor test for oss, etter vår svake start på sesongen der vi tapte mange kamper. Nå har vi vunnet fire kamper på rad, og har opparbeidet oss mye selvtillit. Vi må vente og se hva vi kan klare å utrette til helgen, men det er bare en ting som står på ønskelisten, og det er en seier, sier Kuyt til Liverpool Daily Post.

- Personlig synes jeg det har gått bedre og bedre både på og utenfor banen, og jeg tror vi har flere gode ting i vente. Ikke bare fra meg, men fra hele laget. Vi ligger et godt stykke bak teten i ligaen, men vi blir stadig bedre og bedre, og dersom vi kan vinne til helgen vil det være stort. Det er hva vi håper på, legger han til.

Kuyt ser også frem til å skulle spille mot sin lagkamerat på landslaget, Robin van Persie.

- Jeg vil snakke med van Persie foran kampen, og jeg vil fortelle ham at vi skal slå dem. Han var en av de jeg snakket mye med foran overgangen til Liverpool. Han har vokst både som spiller og som mann. Det er flott å se at han gjør det så bra hos Arsenal. Jeg gleder meg til å møte han, og jeg håper vi kan slå dem, slik at jeg kan glise bredest når vi slutter oss til landslagstroppen sammen, avslutter Kuyt.