Lindfield om pre-season med førstelaget

Linfield fornøyd med førstelagserfaringen. Riise om gårsdagens laguttak. StevieG med like mange som Hunt.

TheFA.com har i dag et intervju med Craig Lindfield, i forbindelse med England U19s møte med Sveits senere denne måneden. Her snakker han om da han fikk prøve seg for førstelaget i årets pre-season.

- For å være ærlig kom det som et sjokk da jeg ble kalt opp for å bli med førstelaget i pre-season. Jeg hadde akkurat blitt flyttet opp til Melwood, og hadde tidligere bare spilt på akademiet.

- Det var utrolig å se seg rundt på bussen. Jeg satt ved siden av Sami Hyypiä og Robbie Fowler, som er mitt idol. Det var fantastisk å spille med Fowler, og de var alle snille med meg, ga meg tips, og sa jeg ikke måtte være nervøs. Bare å være på banen var godt nok for meg, men å score var utrolig.

Riise overrasket over laguttaket
En annen som har uttalt seg om gårsdagens lagoppstilling er John Arne Riise. Nordmannen avslører at "sjokkmeldingen" fra Rafa overrasket alle.

- Vi visste ingenting om laget når vi ankom Anfield, men vi spilte bra mot Villa og jeg tror flere håpte på det samme laget som sist, sier rødtoppen til Liverpoolfc.tv

- Når han fortalte oss at de samme som spilte på lørdag skulle få sjansen igjen så vi bare rundt på hvarandre og smilte.

- For å være ærlig er jeg lei av å lese om all rotasjonen. Vi vet hva vår manager står for, og vi støtter ham 100 prosent. Han er en av de beste i bransjen, og vet hva han gjør, avslutter Riise.

Gerrard med like mange som Hunt.

Etter at kapteinen scoret 2-0 målet i gårsdagens 3-0 seier mot Bordeaux klatret han opp på like mange europacupmål som Roger Hunt. Roger brukte riktignok bare 31 kamper på å nå 17 scoringer, mens Gerrard nå har spilt 71. Han ligger nå som nummer 3 på listen, 3 mål bak Ian Rush og 5 bak Michael Owen som har flest.

En annen som klatret på lista i går er Luis García. Han er nå oppe i 11 europacupmål for Liverpool, noe som er like mange som Phil Neal, Kenny Dalglish, Steve Heighway og Chris Lawler.