Liverpool enig med Bolton

De røde er villig til å la Dietmar Hamann gå til Bolton, men spilleren har ennå ikke bestemt seg for om han vil forlate Anfield.

I motsetning til hva som er blitt rapportert vil ikke Didi Hamann kunne forlate Liverpool på en gratis overgang.  Tyskeren har allerede aktivisert en klausul i sin kontrakt som lød på at han kunne forlenge sin avtale med LFC for ytterligere en sesong dersom han spilte minimum 22 kamper i 2005/06.

Ifølge Liverpool Echo er imidlertid Liverpool og Bolton enig om en overgang, hvor Bolton vil betale opp til £500.000 avhengig av spilte kamper.

Den populære Didi skal ha blitt forespeilet i et møte med Rafael Benitez at han må forvente seg mindre spilletid til neste sesong.  Spilleren skal imidlertid ikke ha bestemt seg for om han vil gå til Bolton, selv om han nå har tillatelse til å snakke med manager Sam Allardyce.

Siden Hamann kom til Anfield i 1999 har han spilt 283 kamper og scoret 10 mål, og vunnet det som er mulig på klubbnivå med unntak av den engelske ligatittelen.