Liverpool-Tips: Ingen hadde målløst mot Charlton

Ingen av deltakerne i Liverpool-Tips hadde tippet 0-0 mot Charlton. Tre deltakere hadde imidlertid uavgjort på kampen, og sikret seg dermed 1 poeng hver seg.

Av de tre som tok poeng er det kun Ståle Valstad fra Frogner som befinner seg i tetgruppen. Han er nå oppe på delt 3.plass. De to andre som hentet poeng i denne runden var Rune Nilsen fra Bjorbekk og Ane Bergum Sagbakken fra Fall.

Are Dalskau fra Oslo leder fortsatt konkurransen med sine 12 poeng etter at åtte kamper er spilt. Leiv Peter Løvold følger på andreplass med 10 poeng. Valstad deler 3.plassen med Jan Elmar Sørensen fra Færøyene med 9 poeng. 

Fire runder gjenstår før man kan kåre vinneren av en Liverpool-DVD, som er førstepremien i konkurransen.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere, deres tips for de neste kampene, og ikke minst sammenlagtstillingen i konkurransen, finner du her