Madrid forsøker seg på Rafa igjen

Den anerkjente spanske avisen ”Marca” skrev i går at Real Madrid igjen har gjort fremstøtt for å sikre seg Rafael Benitez som ny trener fra sommeren.

Ingen har problemer med å skjønne at den spanske storklubben igjen er på jakt etter ny trener. Sesongen virker å være over i ligaen og siste ukes resultat i Champions League står også til stryk for det kravstore hjemmepublikummet. Nå skriver spanske aviser at det igjen er Rafael Benitez som er pekt ut som ny sjef i hovedstaten.

Fra før vet Liverpools Supportere at de har en av Europas beste trenere som sjef for skuta. Madrids interesse underbygger dette ytterligere. Rafa er garantert også ønsket av andre storklubber – og det beviser bare hvilken genuin ”vare” vi er i besittelse av.

Rafa er en mann av få ord og om fremtiden hans har han sagt lite bortsett fra å gjøre det klart at han har ambisjoner om å trene det spanske landslaget en gang i fremtiden.

Liverpools manager tilbakeviste imidlertid i går at det har vært noen kontakt med Madrid. Han hadde sett overskriftene, men understreket ovenfor alle røde supportere at storklubben ikke hadde vært i kontakt med verken ham eller agenten.

- Jeg er helt fokusert på de tre turneringene vi fortsatt er involvert i. Alt jeg er interessert i er å vinne kamper. Ingenting annet enn det.

Rafa har fortsatt tre år igjen av kontrakten på Anfield og Rafas agent understreker ovenfor spanske medier at manageren er svært fornøyd med tingenes tilstand.

Manuel Garcia Quilon uttaler at manageren er svært fornøyd med støtten han får både fra klubben og supporterne. Målet er å fullføre den jobben han har begynt, understrekes det.