Momo fortsatt på sykehuset

Nyhetsbyrået Reuters opplyser at Momo Sissoko fortsatt befinner seg på sykehuset i Lisboa, hvor han nå blir behandlet av en øyespesialist. Tvilsomme Ronaldo-rykter.

Nyhetsbyrået Reuters melder onsdag at Momo Sissoko fortsatt ligger på sykehuset i Lisboa etter sparket han fikk i øyet av Benficas Beto i går kveld.

- Akkurat nå blir han behandlet av en spesialist, og vi venter på en vurdering fra denne. Vi kan ikke si noe mer akkurat nå, uttaler dokter Joao Paco til Reuters.

Paco, som er klinisk direktør ved CUF sykehuset i den portugisiske hovedstaden, bekrefter at 21-åringen har gjennomgått en såkalt CAT-scan samt flere andre undersøkelser.

Real Madrid vil kvitte seg med Ronaldo?
Tabloidpressen i Spania hevder at Real Madrid ønsker å kvitte seg med sin brasilianske stjerne Ronaldo, og hevder at klubben i den forbindelse har tilbudt spissen til Rafael Benitez og Liverpool. 29-åringen har den siste tiden antydet at han ikke trives i Madrid lenger, og mange tror han vil forsvinne fra Santiago Bernabeu til sommeren. Begge Milano-klubbene skal vise interesse for brasilianeren, og vi vil bli overrasket om Ronaldo skulle bli Liverpool-spiller i sommer.