Momo leser igjen

Det kommer stadig flere positive rapporter om Momo Sissoko og hans skadede øye. Liverpool avviser sterkt beskyldninger mot Steve Finnan og rasistiske bemerkninger.

Positivt om midtbanespiller
Engelske eksperter på øyeskader synes å gå i mot tidlige prognoser fra Portugal angående sparket som Momo Sissoko fikk på sitt venstre øye.  Man skal være fornøyd med utviklingen av spillerens skadede netthinne og på mandag var afrikaneren til test hos en spesialist, hvor Momo var i stand både til å lese bokstaver og tyde forskjellige figurer.  Etter å ha fått en kraftig smell på selve øye-eplet er fortsatt ikke hevelsen helt borte, og som vil sørge for en enda klarere diagnose, men signalene synes altså å bli stadig bedre selv om det ikke er ventet at spilleren er tilbake på banen igjen denne sesongen.
LFC går ut mot beskyldinger
Tro det eller ei, men et par Manchester United supportere kontaktet politiet etter at man mente å ha lest på leppene til Steve Finnan, via fjernsynet, at backen skal ha kommet med rasistiske bemerkninger under kampen på Old Trafford 22.januar.

Ian Cotten, talsmann for Liverpool FC, avviser helt disse beskyldingene: ”Vi har fått videoen analysert av folk som kan lese på leppene og det er absolutt intet bevis for som støtter en slik krenkende bakvaskelse mot vår spiller.  Den eneste grunnen til at vi kjenner til dette er gjennom det som står i media.  Spilleren benekter sterkt disse beskyldingene.  Han har ikke benyttet noe slik språkbruk."