Momo på vei tilbake

Sissoko jogget lett på Melwood i går. Birmingham-Liverpool direkte på TV3. Nardiello i U17-landslagstroppen. Liverpool ønsker å teste norsk talent.

Ifølge mirror.co.uk er Mohammed Sissoko tilbake i lett trening. Midtbanespilleren skal ha jogget på Melwood i går, bare 14 dager etter at han pådro seg en alvorlig øyeskade mot Benfica.
Det behøver imidlertid ikke å bety at afrikaneren kommer tilbake i spill igjen denne sesongen.

FA-cupkamp direkte på TV3
TV3 melder på sine nettsider at FA-cupkampen mot Birmingham tirsdag 21.mars skal vises direkte på kanalen. Avspark kl. 20.45. Også Viasat Sport 1 Sverige og 3+ sender kampen direkte.

Nardiello i U17-landslagstroppen
Angriperen Michael Nardiello er uttatt i Englands U17-tropp til EM-kvalifiseringskamper mot Italia, Bulgaria og Russland i perioden 28.mars-1.april. Kvalifiseringen spilles som en mini-turnering på engelsk jord.

Liverpool ønsker å teste norsk talent
Hamar Arbeiderblad skriver at de røde ønsker å tilby Ham-Kams 15 år gamle spiss Marcus Pedersen prøvespill. Spissen er en del av Ham-Kams rekrutt lag, scoret mange mål i 3.divisjon forrige høst og debuterte på U15-landslaget.
- Det stemmer at Liverpool ønsker å få Marcus over på et treningsopphold, men vi har ikke avklart når det blir. Vi må ta en prat med Ham-Kam og skolen før det skjer, sier agent Jack Karadas til Hamar Arbeiderblad. Chelsea og Arsenal skal også være interessert i unggutten, men Karadas har konsentrert seg om Liverpool ettersom Pedersen er Liverpool-fan. Pedersen har vært innpå i tre av Ham-Kams treningskamper denne vinteren.