Momo vil ikke endre spillestil

Mohamed Sissoko har ingen planer om å roe ned sin aggressive spillestil for å tilfredstille den engelske dommerstanden. Gerrard nærmer seg formen.

Liverpools nummer 22 har allerede fått fire gule kort på sesongens ti første Premier League kamper. Selv har Sissoko ingen planer om å endre sin spillestil for å unngå kort i fremtiden.

- Jeg prøver å gjøre jobben min uansett hvordan jeg blir behandlet av dommerne. Jeg vil ikke endre måten jeg spiller på for å tilfredstille dommerne, sier Momo til skysports.com

- Det er vanskelig når en dommer gir meg gult kort innen det første kvarteret i en kamp for min første takling. Om jeg får to gule kort og blir utvist er det ikke bra for laget, så jeg må være mer forsiktig. Men jeg kan ikke spille på noen annen måte, det er alltid hundre prosent. Jeg vet hvordan jeg spiller best, og jeg håper det ikke fortviler dommerne, fortsetter han.

Steven nærmer seg formen
Vår kaptein har spilt overraskende dårlig den siste tiden, og det har gått mange rykter om hva som er grunnen til det. Noen hevdet han slet privat, og andre mente han var klar til å bli solgt i januar. Ryktene har i ettertid blitt avkreftet, men det skal ikke mer en noen dårlige kamper på rad før avisene har klar en sak om at vår kaptein er på vei bort. Nå tror derimot Rafa at Gerrards formkurve peker oppover og kaller kapteinen sin ustoppelig når han er på topp.

- I fjor scoret Steven 23 mål og hadde mange målgivende. Det gjorde han fra posisjonen vi bruker ham i nå. Han starter vanligvis på høyrekanten, men har frihet til å angripe fra flere posisjoner, både venstre og høyre, og det er vanskelig for motstanderen, uttaler Rafa til skysports.com.

- Steven er en spiller som kan spille over alt, og når han er i form er han skremmende for motstandere. Når han er i form er han ustoppelig.