Norge Old Stars 1 Liverpool Legends 3

Mark Walters scoret to da Liverpools gamle helter slo Norges tidligere landslagsstjerner i Ålesund.

De røde legendene dominerte stort mot et sterkt (og relativt ungt) Norge Old Stars med bl.a. Mini, Erland Johnsen, Gøran Sørloth, Jan Åge Fjørtoft, Lars Bohinen.

Ian RushNorge åpnet imidlertid best på Color Line Stadion og scoret etter fire minutter ved Mini Jakobsen, som satte et innlegg i mål fra kort hold.

Utover i førsteomgangen tok Liverpool over mer og mer, og det var fullt fortjent da Mark Walters utlignet etter et kvarter. Han skar inn fra venstre og satte ballen i langhjørnet fra ca 15 meters hold.

Liverpool fortsatte å være det førende laget og leverte tidvis meget bra pasningsspill. De røde imponerte mot et sterkt Norge-mannskap.

I andre omgang dominerte Liverpool fra start til mål og tok ledelsen etter to minutter. Igjen var det Walters som scoret, denne gangen med en elegant lobb over keeper Tore Antonsen.

Liverpool trillet ball i hatt med Norge og økte til 3-1 etter 12 minutter av 2. omgang. Måltyven Ian Rush gjorde som han pleier da han fikk et innlegg i 45-graders vinkel, og satte ballen kontant i hjørnet.

Norge var i realiteten sjanseløse og Liverpool kunne fort vunnet mer hadde det ikke vært for en linjemann som vinket i tide og utide. Banens bestemann Mark Walters hadde alene flere muligheter til å øke ledelsen.

Liverpool brukte hele troppen med unntak av Jimmy Case (skadet på trening i går), David Johnson (hjerteoperert) og Roy Evans (stod over). Neil Ruddock kom ikke til Norge denne gangen.

4700 tilskuere hadde møtt opp i et ufyselig vær i Ålesund og fikk et hjertelig gjensyn med sine gamle helter, i en underholdende kamp over 2x30 minutter.