Ny kontrakt også for Anderson

I likhet med Scott Carson har også Paul Anderson skrevet en ny og forbedret kontrakt med Liverpool. Det er Press Association som melder om en ny fireårsavtale.

Press Association melder at Paul Anderson har gjort som Scott Carson, og signert en ny og forbedret kontrakt med Liverpool FC.

Anderson var en av stjernene da Liverpool vant FA Youth Cup i fjor, og han har også imponert i treningskampene mot Wrexham og Crewe i sommer. Mot Wrexham kom han sågar på scoringslisten da han gjorde 1-0 på et herlig volleyskudd etter innlegg fra John Arne Riise.

Unggutten, som kom til Liverpool fra Hull i en bytteavtale med John Welsh sist sesong, skal ha skrevet under på en ny fireårskontrakt. Den forrige kontrakten med de røde hadde bare ett år igjen å løpe, så det var naturlig at Liverpool-ledelsen var ivrige etter å forlenge med Anderson. Så i stedet for en kontrakt frem til sommeren 2007, får nå gutten som fylte 18 år på søndag forbedrede vilkår på en avtale som vil løpe helt frem til sommeren 2010. Med andre ord en forlengelse på tre år.

Anderson ble i sin tid frigitt av West Bromwich, da nåværende Watford-manager Adrian Boothroyd hadde ansvaret for ungguttene til Midlands-klubben.

I følge lokale kilder i Hull vil for øvrig Hull City motta £75 000 den dagen Anderson debuterer i offisiell kamp for Liverpools førstelag. Den virkelige bonusen venter imidlertid først ved 30 førstelagskamper. Da vil Hull motta hele £1.5M. I tillegg skal østkystklubben ha 25% av pengene ved et eventuelt videresalg av talentet.

De nye kontraktene til Anderson og Carson har fortsatt til gode å bli bekreftet av Liverpool FC.