Parry skuffet over billettildelingen

Parry skjønner at fansen er frustrert etter at Liverpool kun fikk 24436 finalebilletter. LFC advarer fans mot svartebørs og stjålne billetter. Q&A fra Carra-chat. Calliste uttatt.

Mange trofaste supportere sliter med å få tak i kampbillett til neste helgs FA-cupfinale. Liverpool fikk tildelt kun 24436 billetter av FA og chief executive Rick Parry forstår fansens frustrasjon.
- Fordelingen av FA-cupbillettene bekymrer mange av våre fans akkurat nå, sier Parry.

- Det er alltid et emne på denne tiden av året. Den biten jeg finner svært frustrerende er at vi fikk tildelt 5000 flere billetter til semifinalen, selv om Millennium Stadium har større kapasitet enn Old Trafford.

- Vi jobber nå med et lojalitetsprogram for å være så rettferdig som mulig. Alle begynner å bli vant til det. Supporterne i Cardiff vil være dem som har vært på flest kamper.

- Det som vil være frustrerende er at folk som kvalifiserte for billetter til semifinalen ikke nødvendigvis får billett til Cardiff fordi tildelingen har blitt redusert. Færre supportere på et større anlegg er vanskelig å forklare.

- Vi forstår at dette er FAs store dag og at de har mange mennesker å ta vare på. Det er deres store begivenhet i året, men det er liten trøst for alle de fanatiske Liverpudlians som ikke vil få mulighet til å heie på oss mot West Ham.

- Denne diskusjonen vil alltid dukke opp inntil vi har et anlegg som kan håndtere disse store arrangementene uten at det må inngås kompromisser.

- Forhåpentligvis når Wembley står ferdig vil den ekstra andelen gå til de deltagende klubber.

LFC advarer fans mot stjålne billetter
Liverpool FC advarer supportere mot å kjøpe FA-cupfinalebilletter på svartebørsmarkedet, spesielt etter at flere billetter har blitt stjålet fra en postbil i Liverpool.
- Tyveriet ble begått i går kveld og vi vil ha en bedre oversikt i dag over hvor mange billetter som har blitt stjålet, sier en klubbtalsmann.

- Alle billettene har blitt sendt ut med en spesialsending, så vi vil vite nøyaktig hvilke setenumre det gjelder.

- Derfor oppfordrer vi supportere til ikke å kjøpe billetter fra uoffisielle kilder, siden folk da kan risikere å nektes adgang til Millennium Stadium eller bli arrestert for å være i besittelse av tyvegods.

- Vi kommer til å arbeide i helgen med å identifisere de stjålne billettene.

Q&A fra Carra-chat
Jamie Carragher svarte i går på innsendte spørsmål på uefa.com chatrom. Svarene finnes her.

Calliste uttatt
Reservelagets toppscorer Ramon Calliste er uttatt i den walisiske U21-troppen til EM-kvalifiseringskampen mot Estland i Tallinn onsdag 10.mai. Returen spiles i Wrexham 24.mai. Vinneren spiller så i kvalifiseringsgruppe med Israel og Tyrkia. EM-sluttspillet arrangeres i Nederland neste år.