Pennant fant tonen med Finnan og Bellamy

Jermaine Pennant synes han fant tonen med Steve Finnan og Craig Bellamy under debuten mot Kaiserslautern. Sami Hyypiä har blitt romkamerat med, og mentor for, Gabriel Paletta.

Jermaine Pennant sier i dag til liverpoolfc.tv at han nå når Liverpool-debuten er unnagjort, kan legge nervene til side og konsentrere seg om kampene som kommer.

- Jeg vet hvordan laget spiller nå, og jeg har en manager som ønsker at jeg skal spille. Jeg ser bare frem til neste kamp. Forhåpentligvis klarer jeg å vise meg fra min beste side, slik at laget kan dra nytte av meg. Det er enn grunn til at Rafa hentet meg til Liverpool, slår han fast.

- Det har vært en ære å få trene sammen med Robbie Fowler. Han har et utrolig bra bevegelsesmønster, og spiller fotball med hjernen når han har ballen. Han er en av de beste spissene som finnes, og det er en fornøyelse å spille sammen med han, uttaler 23-åringen etter å ha spilt sammen med sin store fotballhelt fra barndomsårene i helgen.

- Det har vært noen fine dager for meg her i Sveits. Guttene fikk meg til å føle meg hjemme med en gang, og Rafa har fortalt meg hvordan han ønsker at vi skal spille og hva som forventes av meg i denne klubben. Han har også tatt en gjennomgang av klubbreglementet, forteller Pennant.

- Gode spillere kommer fort på bølgelende, og jeg syntes jeg fant tonen med Steve Finnan og Craig Bellamy raskt, avslutter han.

Hyypiä blir Palettas mentor
Liverpool Echo skriver i dag at Sami Hyypiä har fått oppdraget med å hjelpe Gabriel Paletta til å finne seg til rette i Liverpool og Premier League. Den store finnen deler følgelig også rom med den ferske argentineren under treningsleiren i Sveits. Lyslyggede Sami har allerede rukket å bli mektig imponert over sin stopperkollega.

- Han er en stor forsvarsspiller. Det kan man se med en gang. Manageren sier at Paletta minner han om Carragher, og han har rett. Han er en utmerket takler, og han vil bli meget god for Liverpool. Det beste rådet jeg kan gi han er at han må være villig til å lære noe nytt hver dag, og det er spesielt viktig at han lærer engelsk raskt. Jeg hadde fordelen av å kunne språket da jeg kom til klubben. Det var til stor hjelp for meg, minnes Hyypiä.

- Det vil ta litt tid før han behersker språket, men nøkkelen til suksess i Premier League ligger i hardt arbeid. Gabriel kjenner alle i troppen nå, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe han til å finne seg til rette. Noen kan kanskje tro at jeg er bekymret for min egen plass på laget, men det er ikke i tankene dine i det hele tatt når du skal hjelpe en lagkamerat. Konkurransen om plassene vil holde alle på tå hev, men jeg går ikke rundt og bekymrer meg for situasjonen. Dersom Gabriel spiller bra og bidrar til at laget fungerer bedre enn jeg gjør, så bør han spille.

- Jo eldre man blir, jo lenger tid trenger du til å ta deg inn igjen etter kampene. Fjorårssesongen ble veldig tøff for meg fysisk sett, så jeg tror faktisk det vil heve mitt spill om jeg får litt avlastning av og til. Selvsagt ønsker jeg å spille så mye som mulig, og jeg vil aldri være fornøyd med å bli droppet til en kamp. Men jeg er optimist med tanke på den kommende sesongen, avslutter Hyypiä.