Rådvill Hamann

Dietmar Hamann har store problemer med å bestemme seg for om han skal forlate Liverpool eller ei. Jakten på Daniel Alves intensiveres.

Dietmar Hamann sliter med å bestemme seg for om han skal forlate Anfield eller ei. Tyskeren bekrefter til Liverpool Echo at han vil ha et møte med ledelsen i Bolton denne uken, etter at Rafael Benitez har gjort det klart at det vil bli begrenset med spilletid på Anfield for han denne sesongen. Hamann sier til Chris Bascombe i Liverpool Echo at han ikke har bestemt seg for noe som helst angående sin fotballfremtid ennå.

- Jeg skal prøve å avgjøre hva jeg mener er best for meg. Hjertet mitt tilhører Liverpool, men jeg må selvsagt vurdere alle aspekter ut i fra hva jeg har blitt fortalt, og finne ut hva som er riktig for meg, sier Hamann til Echo.

- At Liverpool har bestemt seg for å selge meg kom ikke akkurat som lyn fra klar himmel. Men fra et personlig ståsted er det veldig vanskelig å bestemme seg for om jeg skal forlate denne klubben eller ei, legger han til.

Hamann befinner seg for tiden hjemme i Tyskland, men returnerer til England senere i uken for å holde samtaler med Sam Allardyce.

- Jeg reiser tilbake til England senere denne uken, og da vil jeg prøve å ta den endelige bestemmelsen om jeg skal skrive under for Bolton eller ei. Bolton er den eneste klubben som har vist interesse for meg.

- Avgjørelsen kan fortsatt gå begge veier. Jeg må ta en grundig vurdering av hva som er best for meg med tanke på fremtiden.

Hamann har altså Rafael Benitez sin fulle tillatelse til å forlate Anfield. Den fikk han i forrige uke. Spanjolen føler at Liverpool har bra nok cover på den sentrale midtbanen, og ser dette som et ledd i arbeidet med å frigjøre ressurser til å styrke andre lagdeler.

Alves-jakten intensiveres
Liverpool Echo skriver også at Liverpool FC har brukt helgen til å intensivere jakten på Sevillas brasilianske back/høyreflanke, Daniel Alves. Sevilla skal imidlertid fortsatt stå fast på sitt prisforlangende, £12M.