Rafa berømmet matchvinner Gerrard

Manageren roste sin kaptein for seieren mot Aston Villa, og takket supporterne for en fin sesong på Anfield. Ti av ti mulige gir fortsatt håp om 2.plass.

Tre nye poeng mot Aston Villa sørget for 15 seire, tre uavgjorte, og en tapt kamp på hjemmebane for Liverpool i 2005/06.  Det er den beste statistikken de helrøde har på eget gress siden man kuttet ned til 20 klubber i engelsk toppdivisjon.  Det var den åttende ligakampen på rad med seier, og ti av ti dersom man også tar med cupkamper.  Da Manchester United tapte mot Chelsea betyr det at det bare målforskjellen som skiller Liverpool opp til 2.plassen, men Man U har en kamp til gode og avslutter med hjemmekamper mot Middlesbrough og Charlton.

En fornøyd Rafa Benitez mente at tomålscorer Steven Gerrard var det som vippet pinnen i Liverpools favør mot Aston Villa, etter at gjestene fra Birmingham utlignet et snaut kvarter ut i 2.omgang.  Kapteinen svarte imidlertid med to raske fulltreffere.

- Gerrard utgjorde forskjellen i dag og du behøver alltid vinnertyper som ham, oppsummerte Benitez.  

- Jeg vil gjerne takke supporterne som støttet oss gjennom hele kampen, og jeg er glad at vi kunne vinne den siste hjemmekampen for dem.

- Da Aston Villa utlignet ble vi litt nervøse slik at jeg satte inn Robbie Fowler, og han ga oss noe annet.  Vi holdt greide å holde mer på ballen lengst fremme og skapte sjanser. 

- Det var fantastisk å kunne ta mine barn med ut på banen etter kampslutt og være sammen med supporterne.