Rafa: - Dette er vår mulighet

Liverpools manager øyner sjansen til å få i gang sesongen på alvor på Old Trafford. King Kenny tror at Bellamy har sprukket scoringsboblen. Arabiske investorer linket til LFC.

Ikke et være eller ikke være for Rafa
Rafael Benitez avviser at et tap i storkampen, som starter kl 14.00 på Old Trafford, vil bety at gullsjansene er over for Liverpool i 2006/07.  Samtidig sier Rafa et dette er en gylden mulighet til å få denne sesongen tilbake på skinner.

- Jeg liker ikke å snakke om å tape.  Jeg foretrekker å snakke om at dette er en god mulighet for oss til å forandre på ting, uttaler Benitez før gigantmøtet.

- Det er et langt løp og vi vet hvor vanskelig det er å slå de beste lagene, men vi må også huske på at vi skal møte dem alle på hjemmebane i andre halvdel av sesongen.  Det er viktig at vi husker at vi fortsatt har sjansen.

- Spillerne vet hvor viktig denne kampen er.  Jeg tror dette kan bli en start for oss, ikke minst med de resultatene vi har på fremmed gress.  Vi ønsker å reise til Old Trafford å vise folk at vi kan slå dem.

- Hvis du snakker om én kamp, da kan alt hende.  Hvis du snakker om ligaen så vet vi at vi ikke spiller opp mot vårt normale nivå, men jeg er sikker på at det vil bedre seg og jeg har tro på at vi vil være der vi skal være når sesongen er slutt.


Målbarriere brutt for Bellamy
Kenny Dalglish sier i sin spalte i LFC Magazine at han tror Craig Bellamy nå kan ha fått slutt på sin måltørke, etter scoringer for Wales og sin første ligamål i helrødt mot Blackburn, og at det kan løsne slik det gjorde med Peter Crouch forrige sesong.

- Jeg vil ikke bli overrasket om Bellamy nå følger samme sti som Crouch i fjor, skriver Dalglish.  – Det var omtrent på samme tid forrige sesong at vår lange spiss kom på scoringslisten på Anfield, og nå som Craig har ristet av seg dette lille spøkelset kan jeg se at han begynner å finne nettet til stadighet.  Et til på Old Trafford ville smakt godt.

- Han er nettopp en slik krigersk type som United ikke vil like å møte.  Rio Ferdinand liker seg når angiperne lar han vandre rundt med ballen i beina, men han vil ikke få den sjansen når Craig spiller for motstanderne.  Store Vidic vil også slite med hans fart, i likhet med backene Neville og Heinze når han rykker ut mot sidene.

- Jeg vil gjerne se at vi går i strupen på United.  Arsenal spilte der uten frykt, og det er slik man må slå dem.  Vi har ikke råd til å komme 11 poeng etter på dette tidspunktet.


Dubai Holding interessert i Liverpool?
I en artikkel i Sunday Telegraph blir det hevdet at det gigantiske investeringsfirmaet Dubai Holdings nå er favoritter til å investere i Liverpool Football Club.

I en lite gjennomarbeidet artikkel står det ikke noe om at araberne er ute etter å få full kontroll over klubben, eller om de ønsker å kjøpe seg opp i mindre grad.

Sunday Telegraph nevner også en irsk milliardær i John Miskelly, og et firma i USA, som interessante for ledelsen på Anfield.

Liverpool FC har mottatt støtte fra EU, som skal brukes til å forbedre området rundt selve stadion, og gitt inntrykk av at de kan finansiere bygging av en arena med 60.000 seter i Stanley Park.  Klubben har imidlertid ikke gått ut med en endelig avgjørelse hvorvidt man kommer til å gå i gang med prosjektet.  Det er ventet at man nå søker muligheter for investorer eller eventuelt eiere, til å være med å finansiere de £180M som det koster å bygge ”Nye Anfield”.  Man er også under tidspress, siden de nevnte EU midler må omplasseres om kort tid dersom klubben sier nei til bygging.