Rafa raser over frisparkblemmen

Rafael Benitez var ikke blid etter at hans forsvar sov på et frispark-trekk han hadde advart mot. Gerrard slet med lårhøne. Sissokos skadet beskrevet som veldig alvorlig.

Rafael Benitez har fortsatt ikke helt klart å legge dødballsituasjonen som førte til Benficas mål i går kveld bak seg. Han anklager nå sitt forsvar for ikke å ha fulgt med i timen. Spanjolen var ikke blid etter at de røde slapp inn den sene scoringen fra en frisparksituasjon. Scoringen som satte en stopper for Liverpool ubeseirede kamprekke i Europa var av akkurat den typen som manageren hadde advart sine spillere mot på forhånd.

- Det er skuffende å slippe inn mål helt på tampen av kampen. Vi snakket om hvordan vi skulle forsvare oss på dødballer og denne typen frispark før kampen. Vi så Benfica gjøre akkurat dette på video, og vi visste at de kunne prøve seg på akkurat dette. Dersom vi hadde sluppet inn mål på en annen type frispark, hadde det vært greit. Men det er ikke greit at vi slapp inn en scoring på et dødballtrekk vi har studert og advart mot, slår han fast til Liverpool Daily Post.

- Når du slipper inn mål av denne typen i de viktigste kampene, kan det være et problem at folk tror du har lett for å slippe inn mål i slike situasjoner. Men vi gjør vanligvis ikke det. Scoringen kan vise seg å bli viktig med tanke på vår videre skjebne, dessverre.

- Vi prøvde å kontre ved å bruke Djibril Cissé i andre omgang, men de presset oss høyt og gjorde det vanskelig for oss å spille. Vi må nå gjøre to mål på Anfield. Dersom jeg ikke hadde tro på at vi kunne gjøre det, kunne jeg like godt ha lagt inn årene. Vi kan komme tilbake, slår manageren fast.

”Dead leg” for Gerrard
Benitez avslører også at Steven Gerrard led av det engelskmennene kaller en ”dead leg” i går. Altså en slagskade/lårhøne.

- Når han varmet opp mot slutten sa han at han følte seg ok, og at han ønsket å hjelpe laget. Men jeg innrømmer at jeg tok en risiko med å sende han innpå, uttaler spanjolen til Daily Post.

Mer om øyeskaden til Sissoko
Liverpool Daily Post skriver i dag at støvelen til Beto traff Sissoko i øyehulen, da midtbanespilleren gikk ned for telling etter 29 minutter av gårsdagens kamp. Det skal være selve øyesokkelen som har blitt ødelagt, og Sissoko skal lide av synsforstyrrelser.

Klubblege Mark Waller og en fysioterapeut har tilbragt natten på sykehuset i Lisboa sammen med Sissoko. Det skal dreie seg om en veldig alvorlig skade, i følge en talsmann for Liverpool FC.