Rafa sier at Agger er klar

Liverpools manager bekrefter at lagets danske midtstopper nå er klar til å kjempe om fast plass. Arjen Robben friskmeldt. Treningskamp for reservelaget.

Tre kjemper om to plasser
I et intervju med klubbens hjemmeside sier Rafael Benitez at Daniel Agger nå er klar til å spille for Liverpool, og at han vil kjempe på like fot med Jamie Carragher og Sami Hyypiä om en plass i midtforsvaret.  Manageren sier at dansken kommer til å spille mange kamper den neste sesongen, uten at han dermed vil avskrive Sami Hyypiä som han mener fortsatt spiller bra.  Rafa understreker at Gabriel Paletta i tillegg vil være med å kjempe om en plass, men at argentineren nok ikke er helt klar ennå.

Hvem som skal spille midtstoppere i oppgjøret mot Chelsea er bare et av mange spørsmålstegn det blir stilt ved det laget som Benitez kommer til å velge mot den regjerende ligamesteren.  Spanjolen understreker at det er et problem han gjerne vil ha.  Det at spillerne har fått fire dagers pause fra forrige kamp gjør at alle vil være spilleklare til møtet i London, mens det under kortere opphold vil være vanskelig å vurdere hvem som trenger å hvile og hvem som er hundre prosent fit for fight.


Robben tilbake for Chelsea
Manager José Mourinho bekreftet i dag at Arjen Robben er kvitt sin leggskade og at Joe Cole er den eneste på skadelisten for de blå.


Reservene mot Sunderland
Reserveligaen består kun av 18 kamper denne sesongen, noe som kan gjøre det vanskelig å få matchet ungguttene til Gary Ablett skikkelig.  For å hjelpe på med dette har man nå i første omgang arrangert en treningskamp borte mot Sunderland torsdag 28.september.