Rafa tror Momo kommer tilbake

Benítez tror Sissoko kommer tilbake på fotballbanen. Flere svar om skadens omfang vil trolig foreligge tidlig i neste uke. Benítez ønsker ikke å avsløre hvem som blir makker til Hyypiä.

Rafael Benítez skal besøke Momo Sissoko i dag og har stor tro på at den unge landslagsspilleren fra Mali vil kunne fortsette fotballkarrieren. Sissoko pådro seg skade på netthinnen i tirsdagens kamp mot Benfica og han har fått ordre om å full hvile før han skal gjennomgå flere tester i neste uke.
- Jeg snakket med Momo i går, og jeg kommer til å besøke ham senere i dag, uttaler Benítez.

- Vi hadde først dårlige nyheter og så noen gode nyheter. Jeg føler meg mer positiv om situasjonen nå. Det vil bli vanskelig for ham å spille mer denne sesongen, men jeg er sikker på at han vil komme tilbake.

- Det viktigste er spillerens helse. Han kjenner situasjonen og han føler seg sikrere med ting nå. han må bare hvile nå. Vi vil vite mer i neste uke, kanskje mandag eller tirsdag.

- Jeg har aldri sett en slik skade før. Jeg har sett slag rundt øye som har behøvd å sys, men aldri noe som dette. I øyeblikket er vi kun bekymret for hans rekonvalesens. Det er sant at vi vil savne ham på banen fordi han har gjort det veldig bra for oss denne sesongen.

Agger, eller kanskje Traoré?
Ifølge Chris Bascombe i Liverpool Echo ligger det an til at Daniel Agger erstatter suspenderte Jamie Carragher mot Manchester City. Rafael Benítez ville imidlertid ikke avsløre annet om sitt laguttak enn at Robbie Fowler definitivt ikke spiller. Manageren mener at det vil bli vanskelig å velge mellom Djimi Traoré og Daniel Agger til plassen ved siden av Sami Hyypiä i midtforsvaret.
- Begge spillerne trener hardt og spiller bra, så det er en vanskelig avgjørelse å plukke en av dem til å spille sammen med Sami, forteller Rafa.

- Jeg har tro på at begge kan gjøre jobben. Carragher er en stor spiller for oss, men jeg er sikker på at laget jeg velger vil være godt nok til å få tre poeng.

- City var veldig behjelpelige i organiseringen av overgangen til Robbie, så vi kom til enighet med dem om at Robbie ikke spiller kampen, avslutter Benítez.