Rafa vil vinne FA-cupen

Rafael Benitez ønsker å vinne årets FA-cup, for å rette opp inntrykket fra det forsmedelige nederlaget for Burnley i fjor.

Liverpool-manageren ser i dag frem til klubbens første møte med FA-cupen for sesongen, og slår fast at de røde tar mål av seg til å vinne turneringen.

Han innrømmer at ligaen og Champions League har førsteprioritet for Liverpool denne sesongen, men spanjolen ivrer også etter å gjøre det bra i FA-cupen. Ikke minst for å bote på skaden fra i fjor, da Liverpool røk ut for Burnley ved første hinder. Benitez har også den tidlige exiten for Crystal Palace i ligacupen friskt i minne, og vil gjøre alt for å unngå en reprise av denne når man møter Luton på lørdag.

- Vårt mål er å gjøre det bedre i ligaen, og fortsette fremgangene i Champions League. Men når FA-cupen starter til helgen, vet vi at også dette er viktig. Vi vil prøve å avansere og gå så langt som mulig i denne turneringen også.

- Vi må alltid holde konsentrasjonen på topp i alle turneringer. Du kan ikke si at en turnering ikke er viktig. Vi prøvde å vinne mot Crystal Palace i ligacupen også, men klarte det ikke. Dette selv om vi benyttet et lag som på papiret var bedre enn det som brakte hos helt til finalen i Cardiff i fjor. Det er vanskelig å kontrollere alt som skjer i fotball, slår han fast.