Reina jakter større titler

I Spania blir du ikke berømt om du vinner FA-cupen. Derfor vil Jose Reina nå ville ligaen og Champions League.

Jose Reina ønsker seg en ligatittel, og han tror at Liverpool er i stand til å ta det nødvendige steget opp på nivåstigen. Matchvinneren i straffekonkurransen i FA-cupfinalen tror ikke han vil oppnå anerkjennelse i hjemlandet Spania før så skjer.

- Reaksjonene i Spania etter cuptriumfen i mai var som forventet. FA-cupen er en stor tittel, men i Spania blir ikke cupen vurdert like høyt. I England blir FA-cupen ansett som den viktigste nasjonale cupturneringen i verden, men i Spania er den ikke anerkjent, sier keeperen til Liverpool Daily Post.

- Folk gratulerte meg med seieren, men det var alt. For å oppnå heltestatus i Spania må du vinne ligaen eller Champions League. Det er det som teller, legger han til.

23-åringen lar ikke det faktum at Liverpool bare ble nummer tre i ligaen i fjor, og at ligamester Chelsea har brukt store beløp på nye spillere, skremme seg.

- Vi må prøve å nærme oss Chelsea, og vi har tro på at vi kan ta dem. Vi går til verket med riktig innstilling, og vil fortsette å forbedre oss. Arsenal vil trolig bli sterkere i år. De bygger et ungt lag, og har veldig gode spillere som spiller på riktig måte. Jeg tror faktisk de vil utgjøre en større trussel enn Manchester United. Det blir Chelsea, Manchester United, Arsenal og oss selv dette vil stå mellom, spår spanjolen.

Reina forventer ellers å vokte buret i Liverpools siste treningskamp før alvoret starter, mot Mainz i Tyskland i kveld.