Reina på vei bort?

Ting tyder på at Jose Reina kan være på vei bort fra Liverpool. Valencia kan bli keeperens nye klubb i løpet av sommeren. Erstatter kan bli den italienske landslagskeeperen Marco Amelia.

Valencia er i ferd med å intensivere sitt forsøk på å lokke keeper Jose Reina bort fra Liverpool. Den spanske landslagskeeperen blir bare sterkere og sterkere linket til en overgang til Mestalla, men Rafael Benitez vil gjøre sitt ytterste for å beholde sisteskansen, og står klar med et nytt kontraktstilbud.

Men det er tydelig at Liverpool-manageren føler seg langt fra sikker på å beholde sin solide målvakt. Det kommer tydelig frem, all den tid de røde har forhørt seg om muligheten til å hente den italienske landslagskeeperen Marco Amelia fra Serie A-klubben Livorno. Amelias agent hevdet i går at Liverpool har vist stor interesse for hans klient, noe som kan tyde på at Reina er på vei bort fra Anfield.

Reinas agent, Manuell Garcia Quilon, bekrefter da også i dag til skysports.com at det pågår samtaler mellom Liverpool og Valencia, og at disse vil fortsette.

- Liverpool har mottatt et tilbud de må ta stilling til. Min klient har også en del spørsmål omkring sin fremtid, siteres Quilon.

Reinas kone er gravid, og har termin i mars. Dette er trolig hovedårsaken til at familien Reina nå seriøst vurderer å flytte tilbake til Spania.

Valencias sportsdirektør, Amadeo Carboni, skal ha tatt kontakt med Liverpool for å få til en overgang. Men trolig er dette først og fremst med henblikk på en overgang til sommeren, og ikke i januar.