Reservepreget mannskap mot Lincoln

De største stjernene uteblir når Jack Hobbs får gjensyn med Sincil Bank. Gary Ablett får sin ilddåp som lagleder mot Lincoln. Heskey klar for Wigan. Otsemobor aktuell for Norwich og Preston.

Liverpool vil stille med et meget reservespekket lag når Jack Hobbs får sitt gjensyn med Sincil Bank og Lincoln tre dager før ligstart. ITV melder at reservelagstrener Gary Ablett kommer til å lede laget som skal spille treningskampen mot Lincoln City denne onsdagskvelden.

Årsaken til at Liverpool kommer til å stille med noe som ligner et reservelag, er i tillegg til den nært forestående ligastarten, at det er full rulle med landslagsfotball denne onsdagskvelden. Liverpools engelske landslagsspillere vil for eksempel være opptatt med en kamp mot Hellas. Den spanske trioen Luis Garcia, Xabi Alonso og Jose Reina, samt Craig Bellamy, Steve Finnan, John Arne Riise og Daniel Agger er også forventet å være opptatt med landskamper denne midtuken.

Heskey klar for Wigan
Det er nå bekreftet at tidligere Liverpool-spiss Emile Heskey har skrevet under for Wigan Athletic. Wigan-manager Paul Jewell sa seg villig til å punge ut med £5.5M til Birmingham for den storvokste angriperen.

Heskey var i sin tid Liverpools rekordkjøp, da Gerard Houllier punget ut med £11M til Leicester for hans tjenester i 2000. Han spilte 223 kamper for de røde og gjørde 60 mål, før han ble solgt til Birmingham for £6.25M sommeren 2004.

- Dette er et kupp for Wigan. Sann mine ord. Emile Heskey er den mest profilerte spilleren denne klubben noen gang har kjøpt. Han har spilt over 300 kamper i Premier League, og var fast inventar i angrepet både til Liverpool og England i flere år. Han har spilt og gjort mål både i VM og UEFA-cupen, uttaler Wigan-manager Jewell om sin nye spiss.

Norwich og Preston jakter Otsemobor
Tidligere Liverpool-back Jon Otsemobor står på ønskelisten til Championship-klubbene Norwich og Preston. 23-åringen gikk fra Rotherham til Crewe i januar, og har imponert såpass på Gresty Road at han har fanget oppmerksomheten til større klubber.