Riise: - Jeg har store smerter

Det ser heldigvis ikke ut som det er snakk om brudd i ankelen til Riise. Nordmannen har allerede vært på røntgen etter skaden mot Sheffield United i ligaåpningen.

Et av Liverpools svake punkter før sesongstart var skader i forsvarsrekka. Rafa har stort sett styrket den offensive lagdelen i sommer. To-tre nøkkelspillere vil være veldig viktige for oss utover sesongen i denne lagdelen. Heldigvis har vi Daniel Agger å støtte oss på. Den unge dansken kom i januar og er pga skader i vår som en ny spiller å regne.

Før dagens kamp var det allerede klart at Steve Finnan ikke kunne spille etter å ha kommet skadet hjem fra landskamp i midtuken. I løpet av drøyt 30 minutter var både John Arne Riise og Jamie Carragher ute. Nordmannen kanskje med en alvorlig skade.

Etter å ha vært i kontakt med støtteapparatet rundt John Arne blir det meldt tilbake at backen nå har vært på røntgen. Legen stor foreløpig ikke på noe brudd. Det er større sjanse for at det dreier seg om strekte leddbånd.

Til Liverpool.no blir det sagt at Liverpoolspilleren at han har store smerter i foten og er avhengig av krykker.

I morgen skal han gjennomgå ytterligere undersøkelser. Etter all sannsynlighet vil han vært ute minimum en uke eller to.

John Arne vrir seg i smerter i ankelen etter å ha blitt taklet ved dødlinja.