Semifinale på Old Trafford

Liverpool får en kort reise i FA-Cupens semifinale mot Chelsea. Tottenham rasende på Rafa angående kommentarer om Jermain Defoe.

Møter Chelsea 22.april
Liverpool får den korteste reisen, og den største stadion.  Det var resultatet etter at Liverpool v Chelsea spilles på Old Trafford lørdag 22.april kl 18.15.  West Ham møter vinneren av Charlton og Middlesbrough på Villa Park dagen etter.  Kampen i Manchester vises direkte på BBC, og høyst sannsynlig også på TV3/Viasat.


Rafa: - Tottenham er desperate
Rafael Benitez syntes å stikke hånda ned i et skikkelig vepsebol på dagens pressekonferanse.  På et spørsmål om Djibril Cissé understreket manageren at spilleren trivdes i klubben og at han jobbet hardt, men la til ”Tottenham er desperate etter å selge Defoe, og de prøver å bruke Cissé som en del av avtalen.  Jeg vet ikke hvorfor, det er ikke vårt problem.  De snakker alltid om ham (Cissé) og Defoe”.  Rafa gjentok enda en gang at Spurs var desperate etter å kvitte seg med Defoe.

Ikke overraskende ble ikke kommentarene sett på med særlig blide øyne i London, og Tottenhams formann Daniel Levy kom med følgende angrep på Liverpools manager:  ”Jeg synes det er vanskelig å fatte uttalelsene til Rafael Benitez.  De er ikke bare helt uten sannhet, men det er helt uvanlig for noen manager å kommentere på denne måten om en spiller på et annet lag.  Det kan tolkes som et direkte og åpenbart forsøk på å skape uro hos Jermain.

”Det finnes ingen sannhet overhodet i påstandene til Benitez om at vi ønsker å selge Jermain.  Vi har ikke hatt en eneste samtale angående dette med Liverpool eller noen annen klubb, slik at jeg forstår ikke hvordan han kan påstå noe slikt.  I tillegg, for å fjerne all tvil og som vi tidligere har sagt, har vi absolutt intet ønske om å komme med et bud på Cissé.

”Jeg forventer at Mr Benitez, når han får tenkt seg om, trekker tilbake sine upassende, uprofesjonelle og unøyaktige kommentarer.  De tjener ham ingen ære."