Speedy ble matchvinner

Mark Gonzalez scoret igjen for Real Sociedad. Sen kampstart på Hillsborough.

Gonzalez og Sociedad avanserer
Et klokkerent treff med sin gode venstrefot fra 20 meter sendte ballen ned i venstre hjørne for keeper, og Mark Gonzalez hadde sørget for at Real Socidad i går beseiret Racing Santander med 1-0.  Det betydde samtidig at baskerne avanserte til 14.plass på tabellen og over streken i den jevne nedrykkstriden i spansk toppdivisjon.

Mark ”Speedy” Gonzalez, som er Liverpools eiendom men ikke kan bli spilleklar før arbeidstillatelse er sikret for chileneren, scoret også siste uke mot Real Madrid.  Rafael Benitez har i det siste ytterligere kritisert de ansvarlige for at den talentfulle spilleren så langt ikke har kunne spille sin fotball i Premier League.  Fortsatt godt spill, og flere scoringer, vil imidlertid styrke hans posisjon innen denne sesongen er over.


De 96 hedret i Sheffield
Alle spillerne i England har denne helgen båret armbånd som viser respekt for at det i går var 19 år siden 96 supportere mistet sine liv på Hillsborough, da Liverpool skulle møte Nottingham Forest i semifinale i FA-Cupen.  I kampen Sheffield Wednesday v Norwich, startet kampen kl 15.15 for å markere tragedien.