Stolt far fulgte sønnens debut

Pappa Phil er svært stolt av førstelagsdebuten til sønnen Paul Anderson, og bekrefter at Benítez er godt fornøyd med ungguttens prestasjoner. Barca-unggutt linkes. Bud på Pennant?

Paul Anderson fikk en fin start på sin førstelagskarriere med scoring i lørdagens debut. Den tidligere Hull-spilleren, som fyller 18 år på søndag, nettet allerede etter fire minutter i 2-0-seieren over Wrexham. Unggutten møtte John Arne Riises innlegg og satte ballen i mål fra 10 meter. Blant tilskuerne på Racecourse Ground satt en stolt far Phil og lillebror Carrick.
- Han tok veldig godt vare på muligheten, uttaler Phil Anderson til avisa Melton Today.

- Kampen gikk noe tregt for ham, men man kan ikke be om annet når man scorer sitt første A-lagsmål i debuten. Det går stadig bedre og bedre. Det var herlig å sitte blant Liverpool-supporterne og høre dem gi så mange komplimenter om ham.

Paul Anderson ble hentet hjem fra ferie tidligere enn forventet av manager Rafael Benítez for å ta del i sesongforberedelsene. Den anvendelige midtbanespilleren, som kan benyttes på høyre eller venstre kant samt i ”hullet” bak en ensom spiss, antas å få en ny sjanse mot Crewe på lørdag. Han håper også å få bli med til treningsleiren i Sveits. Spilleren er kjent for sin gode hurtighet og kondisjon. Han skal visstnok ha overtatt klubbens hurtighetsrekord og utholdenhetsrekord på treningsfeltet.
- Den virkelige utfordringen vil komme når gutter som Gerrard kommer tilbake på trening i neste uke, men Rafa har virkelig vært fornøyd med ham. Han kommer til å ta fatt på arbeidet, fortsette å arbeide hardt og forhåpentligvis tar han neste trinn på stigen, avslutter en stolt pappa.

Barca-unggutt linkes
Rapporter fra Spania hevder at Liverpool er i ferd med å vinne kampen om Barcelonas 16-årige Fran Mérida i kamp med blant annet Arsenal og Manchester United. I den spanske avisa Sport står det følgende å lese: ”Så snart han fylte 16 år, 4.mars i år (laveste tillatte alder i Spania for å bytte til klubb i utlandet), trengte Fran Mérida mer tid før han definitivt signerer en kontrakt med Liverpool, selv om han angivelig har bundet seg til dem for en stund tilbake. Slik saken står har han ikke møtt opp til Barcelonas sesongforberedelser, med ”personlige årsaker” nevnt som grunn.”

Bud på Pennant?
Ikke alltid like pålitelige Daily Mirror skriver at Rafael Benítez har lagt inn et bud på £6M for Birminghams kantspiller Jermaine Pennant, og at Liverpool håper å få sin mann i løpet av uken.